Innehåll om oss

Kontakta oss

Telefon: 040-694 19 19
E-post: info@hittabrf.se

Skicka förfrågan »

Om oss och våra kunder

Badhytt Skanör - // Hittafastigheter.se Vi är ett konsult- och informationsbolag som sedan 2006 hjälper såväl mindre lokala leverantörer till nationella bolag med kartläggning/marknadsundersökningar, adresser och fastighetsinformation till Sveriges samtliga fastigheter och fastighetsägare. Vi vågar lova att med vår hjälp kommer ni att få nya kunder.

Vi har stor kunskap och lång erfarenhet av fastighetsbranschen och inte minst bostadsrätt och bostadsrättsföreningar. Vi har över 30 års samlad erfarenhet av att bo i bostadsrätt, sitta med i bostadsrättsföreningars styrelser och lång erfarenhet av förvaltning av bostadsrättsföreningar.

Vi står bakom mycket statistikuppgifter till bland annat Länsstyrelsen i Stockholm, Malmö stad, Fastighetstidningen, Bostadsrättstidningen Bobättre, Metro, Dagens Nyheter, Sydsvenska Dagbladet med flera.

Några av våra kunder

Vi arbetar idag med företag inom fastighetsförvaltning, byggbolag, ekonomiskförvaltning, media/tidningar, ombildningskonsulter, bredbandsleverantörer, stambyte/VVS, banker/försäkringsbolag, mäklare, kommuner och Landsting med flera.

Några av våra kunder är: SCB, SBAB, Proline, SEB, Com Hem AB , Siemens, EnergiTeamet EDAB, Fönstergruppen Montage AB, HSB, Deloitte AB, Telge Nät AB, Iprobe AB, Svenska Lumon AB, Bravida, WSP, Tyréns Temaplan AB, Bredbandsbolaget, Göteborgs kommun, DMF Electric AB med flera.

Kundreferenser

Att använda hittabrf som adressleverantör är det smartaste draget vi som mässarrangörer gjort, genom dem har vi lyckats attrahera mer bostadsrättsföreningar än någonsin till våra Fastighetsmässor. Jag är otroligt nöjd med kvalitén och med samarbetet och kommer alltid att använda dem för att nå denna målgrupp hädanefter!

easyFairs
Sara Arnesson, Projektledare för easyFairs Fastighetsmässor i Stockholm, Göteborg och Malmö | www.easyfairs.com


Vi har använt oss av hitta.brf sedan flera år tillbaka vid det här laget. Tidigare hade vi problem med alltför stora mängder returer när vi gjorde våra utskick. Med hitta.brf har vi väldigt få returer. Kvaliteten på deras leveranser är hög. Det märks att de verkligen jobbar med sina uppgifter, t o m telefonuppgifterna är av god kvalitet. De förstår precis vad man menar då man har kontakt med dem. Dessutom är de flexibla och håller alltid vad de lovar vad gäller leveranstid. Att personalen dessutom är trevlig är ytterligare ett plus.

Bostadsrätterna
Thomas Lagerqvist, Bostadsrätterna
www.bostadsratterna.se


Lätt att söka bra info som vi använder dagligen för att nå våra kunder då vi saknar kontaktuppgifter. Med andra ord så är jag MYCKET NÖJD.

Fortum
Annette Ekwall, Fortum
www.fortum.com


Att använda hittabrf som leverantör har hjälpt oss otroligt mycket när vi vill veta vem vi ska prata med, för att få rätt på t ex nya portkoder eller andra öppningsanordningar, eftersom vi levererar reklam och samhällsinformation till hushållen. Vi har jobbat med hittabrf i många år och att kunna söka rätt brf på boendeadresser är helt suveränt, och då är hittabrf den ende leverantören vi känner till som har ett web-baserat verktyg.

SDR
Carina Wallin, Regionledare SDR Svensk Direktreklam
www.sdr.se


Vi har valt att fördjupa vårt samarbete med hittabrf inför BostadsrättsMässan. Detta dels för att vi vet att de är noggranna och duktiga när det gäller just register över styrelseledamöter i brf:er. Men också för den höga servicenivån de står för. Med dem känner vi oss trygga att nå rätt personer!


Maria Olsson Tunebro, Projektledare BostadsrättsMässan
www.bostadsrattsmassan.se


HittaBrfs personliga service har givit Hem och Fastighet rätt verktyg till att nå önskad kundkrets. Vi når nu rätt kunder till en lägre kostnad.


David Walman, Hem och Fastighet
www.hemochfastighet.se

 

Vi är återförsäljare och partners till
Lantmäteriet Bostadsrättstidningen Bo Bättre easyFairs