Adresser och fastighetsinformation till Sveriges samtliga fastighetsägare

Västra Hamnen - // Hittafastigheter.se Som partner och återförsäljare till Lantmäteriet hjälper vi er med adresser och fastighetsinformation till alla fastigheter, fastighetsägare och fastighetsbolag. Med vår stora erfarenhet och speciella Know-How om fastighetsbranschen ser vi till att ta fram rätt målgrupper och skräddarsy den information ni behöver.

Vi vågar lova att med vår hjälp kommer ni att få nya kunder. Hur vill ni nå dem?

Adressregister och fastighetsinformation

Adressregister och fastighetsinformation

Vi hjälper dig med dina urval för att nå precis rätt! Det kan vara fastigheter av en viss storlek eller ålder, ägare enligt särskilt urval. Vi hjälper dig att nå alla fastighetsbolag och fastighetsägare.

Marknadsundersökningar

Marknadsundersökningar

Via direktkontakt får du snabbt information och kunskap om kundens behov. Vår personal har lång erfarenhet av marknadsundersökningar, kundkontakter och kundbokningar.

Kartläggning, analyser och statistik

Kartläggning, analyser och statistik

Vi är vana att hantera och analysera stora mängder information och vi hjälper dig med bland annat kartläggning av målgrupper, data, analyser och statistik.Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss

Ring oss gärna på 040-694 19 19 eller skicka ett mail till info@hittabrf.se för mer information. Du kan även använda vårt webbformulär för att skicka in en förfrågan direkt till oss.

 

Vi är återförsäljare och partners till
Lantmäteriet Bostadsrättstidningen Bo Bättre easyFairs